Timisoara Nord – Sanandrei – Teren industrial/logistic – P.U.Z. finalizat – Comision 0

€1.090.000

Utilități

  • Utilitati complete

Detalii

Sanandrei, situat în județul Timiș, România, este un hub industrial în creștere, cu oportunități ample pentru afaceri. Localitatea este localizata in zona metropolitana a municipiului Timisoara, la 5 km Nord de aceasta, cu acces ușor la autostrăzile majore, ceea ce îl face o alegere ideală pentru investitorii care doresc să își stabilească prezența în regiune.

Loturile industriale din Sanandrei sunt spațioase, oferind spațiu amplu pentru extindere și creștere. Localitatea are, de asemenea, o forță de muncă calificată și un mediu de afaceri favorabil, oferind o bază solidă pentru companiile dintr-o varietate de industrii. Cu condițiile sale favorabile de afaceri și opțiunile imobiliare accesibile, Sanandrei este o alegere excelentă pentru companiile care doresc să investească în Timis.

IM Imobiliare ofera spre vanzare teren industrial, cu P.U.Z., cu o suprafata de 20952 mp, situat in Sanandrei, invecinat cu noua descarcare urcare/coborare de pe A1 (drum in lucru), Centura Nord Timisoara, Aeroport Timisoara, Ikea (7 km); Mahle (4km); Sameday (4km), Banat Business Park (500 m)

Terenul detine P.U.Z si e alcatuit din:

– 3 parcele industriale: 5810 mp, 6182 mp, 6411 mp
– spatiu verde: 2549 mp
– acces auto asfaltat de pe DN69 Timisoara – Arad

Coeficienti urbanistici:

– P.O.T. max – 55%
– C.U.T max – 2%
– destinatiile permise sunt industria usoara curata, logistica, depozitare, servicii, retail, birouri, unitati administrative;
– utilitati complete la limita parcelei

Front stradal DN69 Timisoara – Arad: 98 ml

Pretul afisat reprezinta pretul pentru terenul intreg, dar parcelele se pot vinde si separat.

Mai multe informatii, la cerere:
Raul – 0720.023.592

  • ID: 10424
  • Published: februarie 24, 2023
  • Last Update: noiembrie 30, 2023
  • Views: 122