Ortisoara – Pensiune + Teren – 30 de locuri de parcare – pretabila diverse activitati

€7.990 /month

Detalii

IM Imobiliare ofera spre inchriere pensiune in comuna Ortisoara.

Orțișoara este situată în partea de nord a județului Timiș, la aproximativ 24 km de Timișoara. Orțișoara este o comună în județul Timiș, România. Este compus din patru sate: Călacea, Cornești, Orțișoara și Seceani. Zona comunei se încadrează în Câmpia Piemontană Vinga.

Puncte de interes:

Băile Călacea: este o stațiune balneo-climatică de interes general. Apele termale de aici au temperaturi cuprinse între 38 40 C, fiind recomandate pentru afecțiuni ale sistemului musculo-scheletic, pentru sistemul nervos periferic, pentru afecțiuni reumatismale degenerative, precum și pentru gastrită sau afecțiuni hepato-biliare. Zona de agrement a stațiunii include un loc de înot cu o piscină termală olimpică și diverse terenuri de sport. Parcul din stațiune ocupă o suprafață de aproape 14 ha, cu arbori seculari, o pădure de lăcuste, molizi și alte specii de plante. În interiorul parcului de la Băile Călacea se află un lac cu nuferi albi și o mică grădină zoologică

Cetatea preistorică Cornești-Iarcuri: considerata cea mai mare fortificatie din epoca bronzului din Europa, ocupa o suprafata de peste 1.700 ha. Cetatea este atât de mare în comparație cu altele, încât Cetatea Timișoarei avea doar dimensiunea celui mai mic inel al său.

Vulcanii Noroi Seceani: numiți de localnici forocici sau bolboroace, ele sunt situate pe o pajiște între Seceani (comuna Orțișoara) și Fibiș (comuna Pișchia) Apa colectată în craterele din câmp fierbe din cauza prezenței dioxidului de carbon. Cel mai mare crater nu este foarte adânc, puțin peste un metru, și se numește Gura Iadului. În trecut, localnicii din Seceani și Pișchia veneau aici pentru a se vindeca de reumatism.

Imobilul propus spre inchiriere este o cladire in care in prezent functioneaza o pensiune functionala, complet utilata si mobilata.

Cladirea are parter si un etaj, fiind compartimentata dupa cum urmeaza:

parter: zona receptie (123 mp utili), sala de evenimente (220 mp utili), bucatarie (50 mp utili) si un hol de legatura;
etaj : sala de conferinte, birou administrativ, hol, 10 camere cazare climatizate (aproximativ 18 mp utili), cu holuri si bai;

Cladirea este oferita spre inchiriere complet utilata si mobilata, cu bucatarie functionala, si camere climatizate;
Bucatariei ii este anexata o camera frigo, pentru depozitarea de alimente;

An finalizare constructie: 2018

Confortul termic este realizat prin sistemul de incalzire cu centrale termice cu calorifere si prin a aparatelor cu aer conditionat. Cladirea este incalzita cu ajutorul a 5 centrale termice, fiecare actionand in zona diferite ale acesteia.
Aparatele de aer conditionat se gasesc in aproape fiecare incapere a cladirii, inclusiv bucatarie.
Cladire izolata cu polistiren de 5 cm si vata la acoperis;

In ceea ce priveste securitatea, imobilul are un sistem de monitorizare video si alarma;

Structura rezistenta: BCA
Acoperis: tigla

Utilitati: generator energie electrica

Zona verde de 1344 mp, bine intretinuta, cu vegetatie ajunsa la maturitate;

In partea din fata a pensiunii, s-a turnat platforma betonata, care reprezinta o parcare pentru pana la 30 masini, usurand astfel gazduirea de evenimente.

Mai multe informatii, imagini, planuri la numarul: 0720.023.592
Echipa IM Imobiliare

 

 

 

 

  • ID: 8696
  • Published: septembrie 23, 2022
  • Last Update: septembrie 23, 2022
  • Views: 135