Elisabetin-Girocului -Vila- 5 camere -333 mp utili

€511.900

Detalii

IM Imobiliare oferă spre vânzare vila de tip P+E+M in zona Elisabetin/Girocului, zona liniștita, având din proxima apropiere mijloace de transport in comun, diverse centre comerciale, farmacii, centre universitare, scoli, grădinițe, restaurante, parcuri si facilitați de agrement.

Casa dispune de un teren de 470mp fiind compusa din parter, etaj si mansarda fiind compartimentata după cum urmează :

Parter: Antreu, bucătărie spațioasa, living open-space cu zona de luat masa, o camera de oaspeți (birou), o baie si camera tehnica.

Etaj: Dormitor matrimonial cu baie si dressing separate, 2 dormitoare , dressing si baie. Cele 3 dormitoare au toate acces la balcoane.

Mansarda este amenajata ca si zona de relaxare .

Curtea este amenajata cu gazon si arbori ornamentali, o terasa de tip port car (capacitate 3 mașini), un garaj dublu si bucătărie de vara.

Casa este construita in anul 2008 pe structura de cărămidă Protherm, izolata cu polistiren de 10 cm si dotata cu geamuri si uși din tâmplărie PVC cu sticla termopan si rulouri acționate prin telecomanda, marchize electrice. Acoperișul este din tabla de 10 mm dotat cu 6 velux-uri cu rulou.

Finisajele interioare sunt de înalta calitate, parchet din lemn masiv, decorativa lavabila uși din lemn si sticla (bai si bucătărie).

Confortul termic al casei este întreținut de centrala proprie pe gaz (Viessmann, an 2021) prin intermediul caloriferelor de otel si a instalatiei de climatizare.

Casa este dotata cu sistem de supraveghere video.

Pentru informații:

Cristina IM Imobiliare

0728004788

 

 

 

 

  • ID: 7268
  • Published: septembrie 1, 2021
  • Last Update: aprilie 23, 2024
  • Views: 257