Parta – Vila -5 camere- finisaje lux

€98.900

Utilități

  • 2 fronturi stradale

Detalii

IM Imobiliare oferă spre vânzare vila in comuna Parța, in zona liniștită de case noi, pe strada asfaltata , la doar 10 minute de Timișoara .

Casa dispune de un teren de aprox. 300 mp cu 2 fronuri stradale, o suprafață utila de 216 mp si împărțita in parter si etaj.

Casa este construita pe structură solida de lemn, fundație de beton, acoperita cu țigla si izolata cu polistiren de 10 cm.

Compartimentarea se face după cum urmează : parterul este împărțit in hol acces si casa scării, living spațios semi-deschis cu bucătăria ( ușa de sticla, aprox. 40 mp), un dormitor matrimonial stil apartament cu dressing si baie separate, o baie de servici si un spațiu cu intrare separata din terasa încălzit (debara/cămara alimente) iar la etaj se afla 3 dormitoare, din care unul (aprox. 24 mp) cu dressing separat si 2 normale (16-18 mp) si o baie cu cada si geam de aerisire.

Confortul termic este asigurat de centrala proprie pe gaz Ariston prin intermediul caloriferelor de otel si de instalația de climatizare. Datorita materialelor din care este edificata si a izolației, casa prezinta eficienta energetică ridicată așadar cheltuielile cu încălzirea sunt mici.

Finisajele fac parte din game de înalta calitate : ușile interioare Coco&Tinoli si Porta Doors, parchet de bambus, scări din lemn masiv stejar, obiecte sanitare suspendate, tapet si piatra decorativa (interior/exterior).

Spațiul exterior este amenajat cu gazon si pavaj, gard de beton si fier, 2 porți de acces, spatii depozitare.

Casa dispune de toate utilitatile existente in prezent in comuna: gaz , curent electric, apa curenta si canal (tras dar încă nefuncțional).

Pentru informatii:

Cristina IM Imobiliare

0728004788

 

 

 

 

  • ID: 7357
  • Published: septembrie 14, 2021
  • Last Update: octombrie 21, 2021
  • Views: 36