Giroc – Cal. Urseni – AC – CT Proprie- 53mp – 2020

$64,000

Detalii

IM Imobiliare ofera spre vanzare apartemente cu 2 camere in suprafata de 53 mp utili, la etajul 1 si 2 al unui imobil construit in 2020 in Comuna Giroc cu acces facil dinspre Calea Urseni si Giroc .

Apartamentele au suprafata de 53 mp + balcon de 8 mp pana la 10 mp fiind compartimentate in : hol acces, baie cu cabina de dus walk-in si geam de aerisire, dormitor spatios cu loc pentru dressing si living cu bucatarie open space dar cu posibilitatea de a fi separtate.

Fiecare apartament beneficiaza de cate un balcon cu suprafata cuprinsa intre 8 mp si 10 mp, avand margine zidita sau de sticla.

Atat la construirea cat si la finisarea apartamentelor s-au folosit doar materiale de inalta calitate pentru a asigura comfort si durabilitate.

Comfortul termic al apartamentelor este intretinut de centralele proprii ale apartamentelor pe gaz (CT termica Romstal ) prin intermediul incalzirii in pardoseala si de instalatia de climatizare proprie a fiecarui apartament ( instalatie de climatizare din constructie), temperatura fiind intretinuta si de izolatia termica de calitate a apartamentelor.

In curtea interioara a imobilului fiecare apartament va beneficia de cate un loc de parcare trecut in CF-ul apartamentului si la comun de un sptiu de recreere.

Pentru informatii :
IM Imobiliare
Cristina 0728.004.788

  • ID: 5796
  • Published: februarie 5, 2021
  • Last Update: februarie 5, 2021
  • Views: 99